Mökin sisustusta ja koulun alkamiseen liittyviä mietteitä


Ensimmäinen vajaa kouluviikko on takana. Ekaluokkalaisen jännitys ja eskarikaipaus muuttui innostukseksi heti ensimmäisenä koulupäivänä ja täytyy myöntää, että onhan sitä itsekin aika innoissaan. Pienen koululaisen lisäksi kun koko perhettä odottaa uusi yhteisö, jonka matkassa tullaan kulkemaan seuraavat (kymmenet) vuodet. Esikoisen koulun aloitus tuo mukanaan paljon uutta, mutta myös vanhaa ja tuttua (tytär aloitti samassa koulussa, minkä olen itsekin käynyt), joten itselleni viikko on ollut uusine tuulineen myös varsin nostalginen.

Uuden arjen, poikkeusaikataulujen ja vielä jatkuvien kesäisten menojen vuoksi viime päivät ovat olleet tosi kiireisiä, ja blogille en ole ehtinyt uhrata aikaa tuskin ollenkaan. Olimme viime perjantaina mökillä yötä perheen naisväen voimin ja siinä yhteydessä tuli otettua muutamia valokuvia mökin sisustuksesta. Tällä hetkellä siellä näyttää siis tältä.

2 kommenttia

  1. Todella kaunis mökkisisustus! Tuolla varmasti mieli lepää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja! Nyt jo huolestuneena mietin, miten selviän talven ilman tuota paikkaa, siitä on tullut niin tärkeä oma kesäkolo tämän kesän aikana<3

      Poista