Mökkikuulumisia


Tähän väliin on varsin aiheellista kirjoitella vähän mökkiin liittyviä kuulumisia. Kevätkiireiden lisäksi nimittäin erilaiset mökin remonttiin ja sen puutarhaan liittyvät asiat ja fiilistelyt ovat vieneet aikaa tämän blogin päivittämiseltä.

Tuntuu, että tämän päätöksen tehtyäni asiat alkoivat rullata hurjaa vauhtia eteenpäin. Mökkiä remontoidaan parhaillaan ja maanantaina paikalla käydessäni sisätilojen purkutyöt olivat jo täydessä vauhdissa. Nyt loppuviikosta onkin jo saanut tehdä materiaalivalintoihin liittyvä päätöksiä, miettiä tulevan pation muotoa ja kokoa, ja huomenna olisi tarkoitus mennä paikan päälle katsastamaan valaisinten paikkoja

Mahdollisuus puutarhatöihin on tällä hetkellä melko rajoittunutta remontin takia, mutta olen silti ehtinyt kuopsutella multaa perennapenkeissä, haaveilla keittöpuutarhasta ja idättää siemeniäkin täällä kotosalla. Nämä köynnöskrassin taimet näyttävät varsin lupaavilta. Sen sijaan ruusupavut ovat venähtäneet lähes metrin mittaisiksi honteloiksi taimiksi ja persiljaparat taisivat kokea pienoisen maanjäristyksen innokkaan 1-vuotiaan apupuutarhurin toimesta.

Näitä mökkiaiheisia kuulumisia varmasti vilahtelee täällä kesän mittaan aina silloin tällöin. Mutta jos siirtolapuutarha-aihe ja mökin remontin ja sisustuksen edistyminen kiinnostavat enemmänkin, niin niistä voi lukea lisää täältä. Tulin nimittäin innostuksissani perustaneeksi toisenkin blogin, ennen kaikkea taltioidakseni tämän kesän muutokset ja fiilikset.


Lähetä kommentti