Pilvimobile

Taivas on pilvinen ja lämpötila taas nollassa. Melkoisen edestakaisin sahaavaa tämä talven keli. Pilvisissä tunnelmissa mennään täällä sisätiloissakin, sillä eilen illalla sain väsättyä valmiiksi vauvan sängyn yläpuolelle tulevan mobilen. Lelu toteutettiin "mitä kotoa sattuu löytymään" -periaatteella, sillä kärsivällisyys ei olisikaan riittänyt askasrtelukauppaan asti, kun valmista piti saada heti. Pilvet siis jämäkankaista ja vanhoista tyynyliinoista, täyte edellisistä projekteista, rautalanka työkalupakista ja päälle vain valkoista puuvillalankaa. Miehen mukaan mobilesta tuli "säälittävällä tavalla hellyttävä" (en loukkaantunut, olen itse ihan samaa mieltä), ja 5-vuotiaskin sentään tunnisti nuo roikkuvat heti pilviksi, kun äiti asiaa sydän pamppaillen esikoiseltaan tiedusteli.

Ompelukonesulkeiset jatkuvat vielä ainakin tänään, ehkä huomennakin, sillä lisää ideoita syntyy sitä mukaan kun edellisiä toteuttaa. Ideaa ja inspiraatiota tähän pilvimobileen löytyi mm. täältä ja täältä.
4 kommenttia

 1. Ihana ihana ihana! Voi, kohta pääsen minäkin väsäämään ihanuuksia vauvalle <3 Sänkyä etsitään ja muita tykötarpeita jo nyt vaikka aikaa on vielä kevääseen :) Mutta ei malta olla touhuamattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa<3 Vauvavalmistelut on niin ihania, että ei niitä malta olla aloittamatta hyvissä ajoin:-)

   Poista
 2. Se on hieno! Tuo säälittävällä tavalla helyttävä -kommentti olisi voinut olla myös suoraan minun mieheni suusta. Siihen tyyliin hän aika usein kommentoi tekeleitäni. Mutta siitä ei voi suuttua, silloin tekele on juuri minun näköiseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin, ns. virheetön ja täydellinen lopputulos on yliarvostettua, parasta on kun se työn tulos on persoonallinen ja oman näköinen! Kiitos Sanna:-)

   Poista