Tyttöjen vaatteita Bodenilta

Edellisestä Boden-postauksesta taitaakin olla taas enemmän aikaa. Nyt intouduin teille kuitenkin taas väsäämään pientä kollaasia, kun huomasin, että Bodenilla on parin päivän ajan kaikki 30 %:n alennuksessa. Tuntuu, että varsinkin 5-vuotiaalle on nykyään tosi vaikea löytää tarpeeksi kivoja vaatteita mistään, mutta tämä Bodenin romantiikka, kuosit ja värit ovatkin sitten ihan toista luokkaa. Tekisi mieli ostaa meidän tytöille kasapäin täytettä pehmeisiin paketteihin! Vai malttaisinko kuitenkin odottaa alennusmyyntejä..?

Kolmatta päivää jatkuva nuhaflunssa ikävästi vie tämän mamman voimia. En muistanutkaan, että jo pieni sairastaminen raskaana ollessa on ihan erilaista kuin "normaalioloissa"...


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Olinkin hetkeksi unohtanut koko ihanan Bodenin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Millaista kokoa nuo Bodenin vaatteet ovat?

  Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:-) Sanoisin, että koot ovat ehkä vähän pienen puoleisia. Esim. 5-vuotiaalle, joka on 118cm pitkä, ottaisin kokoa 6-7y tai jopa 7-8y.

   Mukavaa joulunalusaikaa sinullekin:-)

   Poista
 3. No onpa nättejä. Meille kelpaisi noista monta. Tytöille on kyllä aina kaikkea kivaa. Millaista mitoitusta nämä ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin tosiaan, että ihan hieman pienen puoleisia, joten kannattaa ottaa vähän isompi koko kuin muuten ottaisi. Toisaalta tilasin esikoiselle 3-vuotiaana kesämekkoja ym. kokoa 4-5y ja ne vaatteet olivat sopivia kolme kesää:-D Bodenin kokotaulukot on myös hyväksi avuksi, jos arpoo esim. kahden koon välillä!

   Poista