Tikusta asiaa

Tällä kertaa nimittäin postaus kännykän taustakuvasta. Uutuudenviehätykselläkin taitaa toistaiseksi olla osansa asiaan, mutta tuollainen väripläjäys piristää maanantaita kummasti. Taustakuva vaihtui, kun viimein päivitin kännykän ohjelmiston ja edellinen kuva ei tuntunut enää sopivan iPhonen muuttuneeseen ilmeeseen. Tämä löytyi ihan sieltä puhelimen perusvalikoimista aaltojen ja kukkien seasta.

Sitten päästäänkin tekemään pari huomiota postausaiheitten synnystä. En ole sellainen bloggaaja, jolla olisi luonnoksissa monta aihiota valmiina, harvoin on edes ideaa aiheesta, vaan siinä vaiheessa kun edellisen postauksen julkaise-nappia on klikattu, ei seuraavasta ole tietoakaan. Joskus se stressaa, mutta yleensä olen aika luottavaisella mielellä. Kyllä se idea siihen seuraavaan postaukseen taas jostain tulee. Kuten tähän näin eilen illalla juuri ennen nukkumaanmenoa: "Hei, mä kirjoitan tästä uudesta taustakuvasta!".

Joskus ne ideat ovat ehkä hieman huonompia, tai ainakin kyseenalaisempia, kuin toiset.
2 kommenttia

  1. Minulla on ihan sama juttu, etten hirveästi etukäteen suunnittele postausaiheita. Osaltaan se vaikuttaa postaustiheyteen ja aiheiden yhteneväisyyteen ja laatuun. Toisaalta minusta on mukavinta lukea toisten blogeista juurikin niitä ei niin tarkoin harkittuja juttuja, niitä hetken oivalluksia ja juttuja ja niitä tulee myös kommentoitua helpoimmin. Niin kuin nytkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi:-) Huomaan itsessäni myös, että usein kun postaus tulee tosiaankin hetken mielijohteesta, saa siihen kirjoitettua tekstiä helpommin ja luonnollisemmin. Jos idea on ollut mielessä jo pitkään ja ennalta päätetty, niin voi olla vaikeampi keksiä, mitä aiheesta kirjoittaisi.

      Poista