Putelipostaus

Tämä viikko on niin kovin kiireinen työrintamalla, että blogille ei tahdo riittää aikaa ollenkaan, eikä kotikaan oikein ole kuvauskunnossa. Onneksi kylppärin kaappia voi kuvata mihin vuorokaudenaikaan tahansa (tämä kuva otettu joskus yhdentoista ja kahdentoista välillä toissa iltana).

Vuorossa olisikin siis tämän blogin kosmetiikkapostaus numero 2 ja tällä kertaa ajattelin esittellä tällä hetkellä aktiivisessa käytössä olevia purkkejani ja purnukoitani. Suosikeiksikin niitä voisi sanoa, sillä lähes kaikkia ostan samanlaisen lisää, kun edellinen loppuu. Eivät siis ole mitään kertaluontoisia tuttavuuksia.

Ihoni on pintakuiva, tooosi herkkä ja punoittaa muutenkin helposti (punastun myös ihan mahdottoman helposti, kivakiva) ja epäpuhtauksiakin ilmenee silloin tällöin. Nämä tuotteet ovat pitäneet ongelmat kuitenkin kuta kuinkin minimissä.


Vichyn Pureté Thernale puhdistusmaito on samalla hellävaraista ja tehokasta ainetta. Kasvot saa puhdistettua tehokkaasti ilman hanavettäkin.

Garnierin Nordic Essentials -kasvovesi kuivalle iholle on varmaankin kylppärin kaapin pitkäaikaisin asukas. Mielestäni hinta-laatu -suhde on erinomainen ja tämä viimeistelee puhdistuksen tehokkaasti, ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa.

Melvitan täsmäaine epäpuhtauksille roll on-muodossa todellakin torjuu orastavan finnin!

Weledan Wild Rose Smoothing Eye Cream -silmänymräpysvoide on ihan lopuillaan. Tähänkin olen ollut tyytyväinen. Seuraavaksi olisi kuitenkin tarkoitus kokeilla jotain uutta.

Vichyn Aqualia Thermal yövoide kosteuttaa tosi tehokkaasti geelimäisestä koostumuksestaan huolimatta ja toimii myös tarvittaessa kosteuttavana kasvonaamiona. Tämä pelasti viime kesänä punoittaneen ja kuivuuttaan kutisseen ihoni ja on ollut käytössä siitä lähtien.

Flow Kosmetiikan Hilla anti age -kasvoseerumi on melko uusi tuttavuus ja vielä en voi sanoa, tekeekö se ihmeitä, mutta hyvältä ainakin tuntuu ja tuoksuu.

Luomukosmetiikka-lempparini on blogissa aikaisemminkin vilahtanut Melvitan Aloe Vera Soft -voide, jota käytän päivävoiteena. Herkkä iho ei pahemmin punoita ja kuumota edes lämpötilanvaiheluissa, joka ennen oli talvisaikaan ikävä vitsaukseni aina kun siirryin ulkoa sisätiloihin.

Vihreässä purkissa on Cocovin neitsytkookosöljyä, jolla puhdistan kasvot aina silloin, kun ne välttelystä huolimatta joutuvat kosketuksiin veden kanssa. Olen myös huomannut, että kun öljyä levittää kasvoille saunakäynnillä, ei naama punoita läheskään niin hurjasti kuin tavallisesti löylyjen jälkeen.


Joululahjaksi ajattelin ostaa itselleni jonkun hemmottelevan (ja ihmeitä tekevän) kasvoseerumin. Ehdokkaita ovat tällä hetkellä Vichyn Idéalia Life Serum, Jurliquen Soothing Herbal Recovery Gel ja PATYKAN Biokaliftin Repair Night Serum, jota ainakin kehuttiin uusimmassa Trendissä. Onko kenelläkään teistä kokemusta jostain näistä kolmesta seerumista tai mahdollisesti muita suosituksia? Entä löytyykö punanaamaisia kohtalotovereita?

Lähetä kommentti