Kurkistus laukkuun

Kotvasia-blogin Sanna haastoi minut paljastamaan, mitä laukkuni kätköistä löytyy, joten tässä tulee hieman paljastuksia sen sisällöstä. Kiitos Sannalle haasteesta!


Arkikäytössä minulla on tämä Bodenin nahkainen olkalaukku, jossa kulkee aina mukana lompakko (suunnitelmissa karsia kortteja ja vaihtaa pienempään), matkakortti, iPhonen kuulokkeet ja huulirasva, tällä hetkellä Burt's Beesin sopivasti sävyttävä huulivoide. Avaimenperä on äitienpäivälahja Helmiltä, tytön ensimmäinen minulle tekemä askartelu päiväkodista <3 Niin ja tietenkin se iPhone, joka unohtui alakertaan varsinaisten ryhmäkuvauksien ajaksi.
Pieneen laukkuun ei kuiteista ja korteista pullean lompakon lisäksi mahdu paljon muuta, joten kalenterikin jää yleensä suosiolla kotiin. Usein pikkulaukku vaihtuukin isompaan, johon mahtuu myös se kalenteri, kirja matkalukemiseksi, sekä yleensä aika paljon sellaista, mitä harvoin sitten kuitenkaan tarvitsee.

Laitan laukkuhaasteen eteenpäin Pintapuolia-blogiin sekä Marjutille Vanhan matkalaukku-blogiin, mielelläni kuulisin, mitä teidän laukuista löytyy!

6 kommenttia

 1. Onpas ihana avaimenperä :) Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tuo avaimenperä on aarteeni, antaa myös lisämotivaatiota, ettei hukkaa avaimia:-)

   Poista
 2. Apua, miten saat elämäsi mahtumaan noin pieneen ja sievään laukkuun? :) Kiitos haasteesta, laitan siihen vastineen pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se onkin vähän vaikeaa:-) Ole hyvä!

   Poista
  2. Innokkaana vastasin jo :) http://pintapuolia.blogspot.fi/2013/12/kasilaukun-katkoissa-haaste.html

   Poista