Vuosi muutosta: parveke

Tänään siitä on tasan vuosi kun muutimme tänne. Kyllä sitä päivää olikin odotettu. Muistan pohtineeni etukäteen, että millaistahan se sitten on asua siellä. Tällaistahan se. Tykätään kodistamme hirmuisesti edelleen, varsinkin nyt, kun sen on saanut kutakuinkin oman näköiseksi ja lähiympäristönkin jo kokee kotiseudukseen.

Olen sen verran nostalgisissa fiiliksissä täällä, että ajattelin aloittaa tällaisen vuosi muutosta -teemaviikon (katsotaan nyt, meneekö siihen viikko vai ehkä enemmän) ja käydä jokaisen kotimme huoneen läpi. Miltä meillä näyttää nyt. Verrokkina keväällä 2012 ennakkotarkastukäynnillä otetut kuvat (muuton aikoihin ennen-kuvia ei siinä hötäkässä tullut otettua).

Aloitan parvekkeesta, koska eilen huomasin, että myös se alkaa vihdoinkin näyttää siltä, miltä pitääkin. Varsinkin kun täydensimme kukkavarastoja käydessämme tyttöjen kanssa Hakaniemen torilla ensimmäisenä lomapäivänä.

Tekstiilipuoli on vielä vähän kesken ja lisäksi unelmoimme Parolan rottingin riippukeinusta, jonka bongasin viikolla Hunajaista-blogista. Just sellainen, mistä olen haaveillut! Käytiin keinua jo Mariankadun Olkkarissa livenäkin ihastelemassa.
Ja tässä siis se ennen-kuva:


It´s been exact one year today since we moved here. This is how our balcony looks like now and how it looked like before the move.

2 kommenttia

  1. Ihanan uuden blogin löysin...kirjauduin lukijaksesi....:)
    Kaunis ja tilava parveke teillä!

    VastaaPoista