Kuin tilauksesta

Pelkällä ajatuksen voimalla voi kuulemma saada aikaan suuriakin asioita. Itse olen yleensä yrittänyt vain saada metron pysähtymään asemalle niin, että ovet sattuisivat juuri kohdalle. Toissapäivänä "tilasin" Armille uudet kesäkengät. Vanhat jäivät pieniksi kesken kauden ja päätin päiväkotimatkalla poiketa Vekarakirppikselle katsomaan josko (kun) sieltä löytyisi. Mielellään edulliset Cientat. Ja siellähän ne oli. Juuri niin kuin olin ajatellutkin. Cientat. Vieläpä kukalliset (oikeastaan ajattelin keltaisia, mutta kukalliset on kyllä paremmat). Ja juuri oikeaa kokoa. Hintaa 2 euroa.
 Mitähän sitä seuraavaksi ajattelisi.

Some say that you can think things to happen. I thought that I would find new shoes for the younger one at the flea market. And I did. The right size and brand. Just as I thought. Perfect.

6 kommenttia

 1. Loistava tilaus! Kävipä tuuri =)

  VastaaPoista
 2. Söpöt. Kukalliset on ihan niin muotia kuin olla ja voi;)!! Ja hitsi mikä tuuri, pitäisköhän munkin tehdä tilaus?!:) Cientat on meilläkin ihan lempparit ollu, mutta nyt olisi isommille tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on meidän ekat Cientat ja tosi hyvältä vaikuttaa. Mäkin voisin tilata vielä toiset;-)

   Poista
 3. Huippu tuuri. Tällaisista löydöistä aina innostuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Miten hyvälle mielelle tuollaisesta asiasta voikaan tulla! Ihan eri asia, kuin jos nuo kengät olisivat löytyneet edullisesti kaupasta:-)

   Poista