Tämän hetken suosikkituotteet

 

Hiphei, täällä jälleen. Ajattelin nimittäin jakaa teille pari kosmetiikkavinkkiä esittelemällä omat suosikkituotteeni.

Ensimmäisenä Hohde-kosmetiikan BB-voide, joka on ollut varsin positiivinen yllätys. Miellyttävästi ihoon imeytyvä voide on täydellinen arkikäyttöön meikkivoiteen sijasta ja tekee ihosta kauniin kuulaan. Muutenkin tykkään Hohteen kotimaisesta luonnonkosmetiikasta, vaikka pääosin puhelinmyyntinä myytävät tuotteet nostavat varmastikin monilla karvat pystyyn. Hinta-laatusuhde on näissä kuitenkin mielestäni erinomainen, olen käyttänyt myös saman sarjan tehovoidetta jo vuosikaudet.

Sitten vanha suosikki The Ohm Collectionin deodorantti, jota myy ainakin Nudge. Tämä jauhemainen dödö ei ole pettänyt edes tämän kesän helteillä (talvisin yhdistäminen ihoa vasten oleviin tekokuituihin on sen sijaan suurempi haaste). Itse tykkään paljon tästä Cedar-tuoksusta, mutta kannattaa huomioida, että tuoksut ovat todella mietoja ja itse haistan ne lähinnä vain tuotteen levitysvaiheessa.

Viimeisenä vielä suomalaisen Atopikin Sensitive-sarjan rauhoittava kauravoide, jota käytän päivävoiteena. Tämä toimii täydellisesti omalle herkälle ja ohuelle iholleni ja todellakin rauhoittaa tehokkaasti. Atopikin tuotteet ovat siitä käteviä luonnonkosmetiikkatuotteita, että niitä saa ihan apteekeista. Varsinkin näin korona-aikana arvostan sitä, että voideostoksille ei tarvitse lähteä omaa lähikauppakeskusta kauemmas.

Siinä ne vinkit sitten olivatkin, olkaa hyvät :-) Olivatko nämä teille vanhoja tuttuja tuotteita vai kenties ihan uusia juttuja?Lähetä kommentti