Muhkuneule

 

Päätin tehdä vaihtelun vuoksi vauvaneulenäpertelyjen väliin itselleni nopean neuleen paksuilla puikoilla ja kaksinkertaisella villalangalla. Malliksi valikoitui Chunky Brioche Sweater ja neule oli nimensä mukaisesti todella niin "chunky", että rupesin jo hieman epäilemään koko projektia matkan varrella. Mielessä kävi tekeleen purkaminen ja pohdin, että tekisin langasta sittenkin mm. tällä hetkellä niin kovin trendikkään kaulurin. Onneksi päätin sinnitellä loppuun saakka, sillä viimeistelyn ja kastelun jälkeen neule on juuri sellainen kuin pitkin. Onhan se paksu, mutta siksi juuri täydellinen takin korvike jahka kevätkeli tästä vielä hitusen lämpenee.

Ohje Witre Design ja langat HiKnitShopin Hip Wool sävyssä Foggy Light Grey Blend. Kuka sitä nyt kauluria tarvitsee, kun on täydellinen muhkuneule ja vieläpä aivan täydellisessä harmaan sävyssä <3

P.S. Alimmissa kuvissa vilahtavat vauvan lisäksi myös mun uudet kevätlenkkarit, jotka löytyivät lähistölle hiljattain avatulta Moody Monday -kirppikseltä pääsiäisenä. Olen jo aikaisemmin kuolannut juuri tuota mallia ja nimenomaan tuossa värissä, ja siellä ne odottivat Vallilassa priimakunnossa!


2 kommenttia

  1. Ihana neule, juuri tällaisesta olen haaveillut. Kiitos, taidan yrittää itsekin tällaista, niin sitten helteiden jälkeen voidi ehkä olla valmista miun tahdilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykästyit :-) Itselläni tämä muhku on ollut visusti vaatehuoneen hyllyllä viime kuukaudet, mutta ehkä kohta taas pääsee käyttöön!

      Poista