Hitaasti etenevä dominoefekti

 

Perheemme kellarikomerovastaava Anssi sai viikonloppuna järkkäilyinspiraation (ihan käytännön syistä, alkoi olla ahdasta). Verkkokellarista lähti jälleen jotakin kiertoon, mutta osa löysi tiensä takaisin myös tänne asuntoon. Esimerkiksi televisiotason vaihdoksen yhteydessä kellariin päätyneet stereot (vauvalle pitää kuulemma soittaa Abbaa, kuten isosiskollekin 11 vuotta sitten). Ja siitähän se sitten lähti: stereoille tila kirjahyllyyn -> kirjojen läpikäyntiä ja hyllyn järkkäilyä. Ja kun kerta tähän pienimuotoiseen sisusteluun ryhdyttiin, niin hienosäädin paria muutakin kohtaa olohuoneessa: ensin viherkasviasetelmaa ja sen seurauksena String-hyllyä. Ihan piristävää, kun vuoteen muutoksen kourissa ei ole ollut kuin sohvan yläpuolinen taulukollaasi. 

Homma on tietenkin vielä kesken (varsinkin kirjahyllyn osalta, koska esim. sisustuslehtien läpikäyminen niitä selailemalla on aika hidasta), joten jatkoa seuraa. Tähän kuvitukseksi pari tarkoin rajattua kuvaa, sillä muu sisustus on kuorrutettu epämääräisella tavarakerroksella. 

Ehkä ihan hyväkin, että talvi vielä hetken jatkuu, koska täällä kotona on selkeästi vielä tehtävää ennen kuin huomion ja energian voi siirtää mökille. Nyt pölyjä pyyhkimään.


Lähetä kommentti