Tauluseinä tanskalaiseen tyyliin


Olohuoneen tauluseinä on ollut viimeistelyä vailla aina siitä lähtien, kun toissasyksynä maalasimme sen siniseksi. Jo pidemmän aikaa olen ihastellut taiteellisia ja värikkäitä tauluseiniä tanskalaisissa sisustuslehdissä, ja kun Deseniolta ehdotettiin yhteistyötä, päätin että nyt on oiva tilaisuus koota sellainen myös meille.

Lopulta prosessi meni aika helposti. Inspiraatiokuvia katseltuani valitsin omat suosikkini Desenion valikoimista. Vasta julisteiden päädyttyä seinälle tajusin, että olen ilmeisen alitajuisesti valikoinut sohvan nykyiseen ilmeeseen sopivia värimaailmoita.

Mieleiset julisteet löytyivät siis varsin helposti. Meille saapuivat Stockholm Gallery Collection No4 -kukkajuliste, Sketch in Color No1 -naishahmo, keltainen Sketch in Color No2 väripilkuksi sekä hieman tummasävyisempi The Cave. Kokoelman jättiläiseksi valitsin Color Shapes No2 -julisteen. Tilasin samalla myös kehykset mm. tuohon isoimpaan julisteeseen. Lisäväri toi heti olohuoneeseemme lisää kevätfiilistä, ja koko tilan ilme tuntuu nyt valmiimmalta.



Lähetä kommentti