Hattarahuivi


Jälleen yksi valmistunut neuleprojekti. HipKnitShopin ohjeella ja langoilla tehty Wrap me in scarf (josta puhuinkin jo täällä) valmistui viime viikonloppuna ja on siitä lähtien ollut ahkerasti käytössä, vaikka joku voisi kuvitella, että valtava villahuivi on pikkuisen liikaa näillä lämpöasteilla. Mies, jolla on muutenkin tapana keksiä jotain "nokkelaa" kommentoitavaa tekeleistäni, tyytyi tällä kertaa vain naureskelemaan huivin koolle. Veikkaanpa, että jahka ilmat joskus kylmenevät, niin enää ei miestä naurata.

Itse siis kuitenkin olen jättihattaraani oikein tyytyväinen. Muhkea villahuivi onkin ollut toivelistalla jo useamman vuoden. Samalla olen myös tässä fiilistellyt, kuinka huippua on, kun voi täydentää omaa tyyliään itse tehdyillä vaatteilla ja asusteilla. En esimerkiksi enää vilkaisekaan kauppojen neulevalikoimia, kun tiedän, että voin tehdä itse juuri sellaisia kuin haluan ja lopputuloskin yleensä nykyään on odotusten mukainen.

huivi omatekema // takki Ellos // hame H&M // pipo omatekemä // lenkkarit Nike // pusero (oikeasti tunika) Pieces // sukkahousut Swedish Stockings

Lähetä kommentti