Kukkaloistoa puserossa


Juuri tällä hetkellä viikot tuntuvat kuluvan ihan hurjaa vauhtia. Vaikka työrintamalla ei elelläkään juuri nyt sitä hektisintä aikaa, niin kaikki muut menot ja jutut tuntuvat täyttävän viikot niin, että esim. blogin päivittämiselle ei näytä jäävän ollenkaan aikaa. Ja sitten toisaalta muut harrastukset, kuten neulominen ja lukeminen, ovat vieneet mennessään ja tuntuneet usein mukavammalta vaihtoehdolta oman ajan kuluttamiseen.

Näillä syyskeleillä ikuistamisen arvoisilta asukokonaisuuksilta tuntuvia päivän asuja on kertynyt useita. Pelkästään hellevaatteissa vietetyn kesän jälkeen farkut ja puserot (jopa sukkahousut!) tuntuvat piristäviltä, kun niiden käytöstä on kertynyt taukoa oikeasti jopa kuukausia. Ja tiedättekö mitä. En ole käyttänyt tänä syksynä nahkatakkia vielä ollenkaan! Tosin luulen, että siihen tulee muutos jo alkavalla viikolla.

Tässä siis yksi viime viikkoina päälle puettu asu. Farkut, kukkapusero ja lenkkarit vanhoja tuttuja, Maanantaimallin Huvitella-korvikset tilasin pari sunnuntaita sitten.

kukkapusero Pieces // farkut Lee // lenkkarit Gola // korvikset Maanantaimalli

2 kommenttia