Simppeli arkiasu


Vaikka tavoitteena olisi mahdollisimman toimiva vaatekaappi ja vaatekriisien minimoiminen, niin aina niiltäkään ei voi välttyä. Podin nimittäin aamulla (tai oikeastaan jo illalla) pienoista asukriisiä. Tämän päivän ohjelma vaikutti sellaiselta, että tiesin luultavasti ehtiväni ottamaan asukuvia jossain välissä, ja yritin kuumeisesti miettiä, miten aamulla pukeutuisin ja millaisen asun blogiin ikuistaisin.

Koska haluaisin kuvata blogiin sellaisia asuja, jotka mielestäni ilmentävät parhaiten omaa tyyliäni ja joissa fiilis on hyvä, niin välillä ilmenee näitä päivän asu -kriisejä. Silloin ei tule mieleen yhtään niistäkään asuista, jotka päällä aikaisemmin on ajatellut, että hei tämän voisi kuvata myöhemmin myös blogiin.

Tällä kertaa avuksi riensi hiljattain Pinterestiin luomani taulu, johon keräilen sellaisia inspiroivia ja kivoja asukokonaisuuksia, jotka saan toteutettua vaatekaapissani jo olemassa olevista vaatteista. Niitä voi selailla silloin, kun pää lyö totaalisen tyhjää kivan pukeutumisen suhteen. Idea tähän yksinkertaiseen ja samalla kuitenkin yllättävän toimivaan asuun löytyi juurikin tuosta taulusta.

 T-paita Vero Moda // neuletakki H&M // farkut Lee // nilkkurit Vagabond // kaulakoru Tokyon joulumyyjäisistä // kello Daniel Wellington

Lähetä kommentti