Petroolinsininen syysneule


Se on valmis! Syysneule nimittäin. Eilen illalla sain viimein hihat kiinnitettyä ja kauluksen valmiiksi, ja pitihän tekele saada kuvatuksi mahdollisimman pian. Kolmas itse neulottu neule ja nyt kyllä onnistui ihan nappiin. Yhdistelen yleensä useita eri ohjeita näissä puseroprojekteissani ja niin tein nytkin. Pitsineulemalli sieltä, hihat tuolta ja muuten malli täältä. Periaatteessa siis pitäisi saada sitä, mitä haluaa, mutta yllätysmomentti on minun taidoillani aina melkoinen. Tällä kertaa lopputulos yllätti positiivisesti, mutta kävi kyllä mielessä, että seuraavalla kerralla voisi etsiä mallin, johon on ohjeet valmiina, ettei tarvitse itse laskeskella silmukkamääriä, ja aloittaa ja purkaa useaan kertaan.

Ja tuo väri on muuten myös täydellinen. Hyvä lisä enimmäkseen mustaa, harmaata ja vaaleanpunaista sisältävään vaatekaappiini.

2 kommenttia

  1. Onpa ihana! Löytyisipä aikaa neuloa. Ehkä tulevaisuudessa. Nyt on saavutus, että ehdin neuloa muutamat sukat jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sanna! Mulla tää neulominen menee puuskissa, silloin kun innostus on päällä, niin neulon kaiken liikenevän ajan.

      Poista