Huomenta


Meidän lauantaiaamu alkoi tänään näissä merkeissä. Nyt jo toista kertaa tämän vuoden puolella katoimme miehen kanssa koko perheelle brunssipöydän. Tapa, joka on saanut paljon kiitosta varsinkin tyttäriltä. Erikoisherkut (kananmunat, pekoni, croissantit ja vaihtuva pirtelö) sekä valmis kattaus servetteineen näyttävät toistaiseksi purevan varsin hyvin. Aurinkoinen viikonloppu voi siis alkaa.

Pirtelöksi tein tällä kertaa varsinkin aamuun sopivan raikkaan karpalo-vadelmapirtelön, johon tarvitaan (kahteen annokseen):
3 dl karpalomehua
1 dl appelsiinimehua
150 g vadelmia
1 rkl sitruunamehua

Ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia

  1. Kiva tapa! Ja onpa ihana tuo pyöreä pöytä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Välillä haaveilen isommasta pöydästä, mutta sitten samalla tiedän jo, etten raaski luopua tästä <3

      Poista
    2. Postaus on jo jäänyt uudempien taakse, mutta pakko kommentoida: Aivan ihanan keväisen näköinen aamiainen ja kattaus! Tuli mieleen kysyä, minkä kokoinen tuo pöytänne on halkaisijaltaan? Olen miettinyt pitkään, että meidän olohuoneessa sijaitseva ruokailuryhmä voisi sopia oleskeluun ja huoneen kokonaisuuteen mukavammin, jos pöytälevy olisi pyöreä. Miettii Mari S. :)

      Poista
    3. Kiitos Mari <3 Tuon meidän pöydän halkaisija 125 cm. Varsin kätevän kokoinen ja siihen on lisäksi helppo löytää pöytäliinakankaita. Kankaiden leveys kun on usein 145 cm.

      Poista