Tämän kesän tyyli


Ajattelin höpötellä tällä kertaa vähän enemmän tämän kesän pukeutumisestani. Muistatte varmaan, että ehdin ensin ihmeen lämpimän toukokuun yllättäessä jo tuskastella asiaa ja sittemmin myös kokea ahaa-elämyksen kesätyylini suhteen. Ymmärsin, että se unelmien kesägarderobi koostuu simppeleistä ja ajattomista vaatekappaleista, joissa esiintyy kohtuudella myös niitä omia suosikkielementtejä, kuten allekirjoittaneen tapauksessa pitsiyksityiskohtia, graafisia kuvioita ja vähän värikkäämpiäkin printtejä.

Ehkä mukavin juttu tuossa kesätyylihavahtumisessani oli huomata, että omasta vaatekaapista löytyy jo oikeastaan kaikki, mitä sitä kesää varten tarvitsee. Keräsin yllä olevan kollaasiin tämän kesän fiilikseen ja asuihin sopivia vaatteita Espritin verkkokaupan valikoimista. Osa melkein identtisiä jo omistamieni vaatteiden kanssa, mutta mukaan mahtuu myös muutama sellainen, joilla sitä omaa kesäasu-arsenaalia olisi kiva täydentää, kuten tuo turkoosi mekko, huivi ja bohoviboja henkivä tunika (pitsi<3). Tällä hetkellä siis allekirjoittanutta näyttää kovasti miellyttävän vaatteissa mukavuus, väljyys ja se jo mainittu yksinkertaisuus. Muuten simppeliä asua voi sitten helposti elävöittää koruilla ja muilla asusteilla. Väreissä mustaa, valkoista, vaaleanpunaista ja pikkuisen turkoosiakin. Yllättävää ehkä, että talvella kovasti suosimani harmaa ei kuulu ihan niiden suosituimpien värien joukkoon näin vuoden valoisimpana aikana.

Tämä kesän muotivillityksistä eniten olen lämmennyt noille olkapäät paljastaville puseroille ja mekoille, joista taisi hieman jo aikaisemmin olla puhettakin, ja ehkä ihan vähän tämä midihamefani voisi kuvitella käyttävänsä myös puolisääreen ulottuvia liehuvia culottes-housuja, vaikka luulenkin, että se ilmiö jää osaltani kokematta ainakin tänä kesänä. Mutta joo, se että maksihameet, lököhousut ja farkkushortsit löytyvät tältä listalta ei varmastikaan yllätä ketään. Kyseiset yksilöt kun ovat esiintyneet jo juurikin niissä tänä kesänä julkaistuissa asupostauksissa.

Sitten vielä kenkiin liittyvä maininta. Hankin keväällä tuollaiset nauhattomat mustat tennarit, koska edellisiltä kesiltä on jäänyt vähän sellainen fiilis, että jos sandaaleita ei oteta lukuun (ja niitä nyt ei ihan koko ajan voi Suomen suvessa valitettavasti käyttää), niin ikinä ei ole oikein ollut mitään kivaa jalkoihin sujautettavaa. Nuo tennarit ovat kuitenkin ratkaisseet sen ongelman mennen tullen.

2 kommenttia