Kesälomakuvia

Heinäkuun ja loman alussa suunnitelmissa ei suinkaan ollut pitää neljän viikon lomaa blogistakin, mutta niin siinä näköjään vain kävi. Kesä, loma ja aurinko veivät mennessään ja koneen äärellä vietetyt hetket on laskettavissa yhden käden sormilla. Lomaa on kuitenkin tullut taltioitua niin järkkäriin, pokkariin kuin omalle ja miehen kännykällekin, joten tässä sikin sokin muutamia kuvia meidän kesälomasta. Siihen kuului rantoja, puistoja, iltakävelyitä, hellettä, jalkapalloa, mansikoita, mökkiä, lyhyitä ja hieman pidempiäkin autoretkiä sekä risteilypyrähdys länsinaapuriin.

Huomenna loma päättyy samalla lailla kuin alkoikin. Koitan käydä energisenä töiden kimppuun ja samalla kaitsea vielä kahta pientä lomalaista, jotka palaavat päiväkotiin vasta viikon päästä. Blogissa voi siis olla vielä tovin melko hiljaista tästä tuplabuukkauksesta johtuen.
4 kommenttia

 1. Oi miten kivoja kuvia. Varmasti ollut teillä mahtiloma. Täälläkin oli, ja muuten täysin samoissa tunnelmissa täällä mennään ensi viikko, sillä erolla, että kaitsettavia on vain yksi :) Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä huippuloma ja nyt takaisin kiinni arkeen. Ah, kohtalotoveri, mukavaa viikkoa sinnekin:-)

   Poista
 2. Olipa kivoja kuvia :) Niin kesäisiä ja positiivisia. Mukavaa että oot takas! Tsemppiä tulevaan viikkoon.

  VastaaPoista