Pääkalloja ja kengännauhoja

Myös hopean ystävä voi joskus haksahtaa kultaan. Jopa niin, että kun perusmustissa lenkkareissa on yksityiskohtana kultaiset kengännauhat, niin ne on pakko saada. Päätin siis minäkin ottaa osaa kevään kuumaan lenkkaritrendiin ja oikein repäistä etsiskelemällä mustia sellaisia. Mustat löytyivät ja vieläpä tällaisella pienellä ohittamattomalla yksityiskohdalla, kuin glitterkultaisilla kengännauhoilla. Jos minulle haluaa myydä jotain, niin kannattaa panostaa yksityiskohtiin. Ne yleensä osuvat ja uppoavat.

Myös kultaiset pääkallot vetosivat aikoinaan ja silloin ei haitannut, vaikka nekin olivat väärää jalometalliväriä (hah! näistähän siis on oikeat jalometallit kaukana). JOS kengännauhat ja korvikset olisivat olleet hopeiset, niin puoltava päätöksenteko olisi ollut muutamia sekunnin sadasosia nopeampaa.


Lenkkarit Shoeshibar / korvikset Accessorize / nahkatakki New Look / huivi Cubus / hame Vila / neule Mango / kassi Selected

6 kommenttia

 1. Tykkään! Minuunkin vetoavat juurikin ne yksityiskohdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmu! Jotenkin ne pienetkin yksityiskohdat voi olla niin merkittäviä:-)

   Poista
 2. Vaude mitkä lenkkarit. Uusilla kengännauhoilla saa kyllä kertaiheitolla uudistettua koko kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Yksi mun perustelu mustille lenkkareille oli juurikin se, että näihin on sit helppo vaihtaa erivärisiä kengännauhoja;-)

   Poista