Se aika vuodesta...

Kun tässä perheessä katsotaan jääkiekkoa. Seuraavat kaksi viikkoa. Lähes koko ajan. Suomen pelien lisäksi katsotaan ainakin Venäjän, Kanadan, Tsekin ja USA:n pelit. Mahdollisuuksien mukaan vielä muitakin.


Melkein yhden erän maltoin katsoa sohvalla istuen, mutta sitten muistin, mitä yleensä teen samalla, kun kuuntelen sivukorvalla Antero Mertarantaa. Näpertelen ja teen käsitöitä.Alku lupailee huimaa saldoa: tähän mennessä olen letittänyt rannenauhoja, kokeillut kaulakorun tekoa (idea ja inspiraatio täältä) ja nyt on vuorossa vanha kunnon kutominen.


This family is watching ice hockey the next two weeks. I try to do something useful at the same time.

8 kommenttia

 1. Meillä on kans mies linnottautunut sohvalle kaikkien matsien ajaksi. Ite oon karannut juoksulenkille yleensä pelin ajaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin todella hyödyllistä puuhaa matsien aikana! Ite oon sit kuitenkin sen verran kiinnostunut itsekin lätkästä, etten malta edes mennä toiseen huoneeseen:-)

   Poista
 2. Venäjän ja Suomen pelit. Jonkun verran Ruotsia ja Ainaki yks Kanadan peli ja vähän Slovakiaa. Tsekki ja Usa hyytyny ei kiinnosta. No Usa hitusen. Tietenki jokaisesta jengistä pitää väläys nähdä, että saa käsityksen kunkin maan pelitaidoista. Nää alkusarjaa. Jatkopelejä enemmän sitte!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mulla oli siis vanhaa tietoa. Mutta hei, Sveitsiä pitää melkeen alkaa seuraamaan!

   Poista
 3. Poikkean vähän asiasta, mutta oletko ollut tuohon Elloksen pöytään tyytyväinen? Meinasin itsekin tilata, mutta ainakin Elloksen sivuilla on arvosteltu pöytää huteraksi, joten ajattelin kysyä sinulta mielipidettä :)

  Hieno blogi muuten sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, on vähän hutera. Sitä ei niin huomaa, kun on meillä käytössä sivupöytänä ja kun noi kirjat on painona, mutta kyllä, heiluu ja kolisee jonkun verran, jos kirjoja ei ole!

   Ja kiitos:-)

   Poista
 4. Kiva kuulla, että täällä muutkin naisimmeiset tunnustavat katsovansa pelejä. :)
  Ja samalla tekevänsä jotain käsillänsä.
  Mä virkkaan kilpaa Anteron puheen kanssa. Eli lujaa on mentävä. ;)
  Siitä virkatusta peitosta taitaa tulla Antsa-filtti. Hehee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, meitä siis löytyy:-) Hahaa, Antsa-filtti, ihan mahtavaa!

   Poista