Eräänä lauantaina

Nyt on kevätkausi viimeinkin todella käynnistetty ja mökillä ahkeroitu sahan, leikkurin ja muutaman muunkin työkalun kanssa. Tuliaisina nippu omenapuun oksia ja punaiset posket.
Viikon blogiloma alkoi vahingossa ja jatkui tarkoituksellisesti. Tästä lähin en aio ottaa postaustahdista stressiä, vaan pyrin kirjoittamaan silloin, kun siltä tuntuu. Katsotaan miten usein/harvoin se sitten lieneekään.

Ensi viikolla tiedossa vapun lisäksi työkiireitä vesirokkopotilas seurana (juu, nyt se iski esikoiseen), joten tilannetta voisi ennakoida jo nyt siivoamalla ja aloittelemalla niitä töitäkin. Äh. Taidan kuitenkin valita sohvan ja lehdet ja syyttää huomenna siitä itseäni. Mukavaa lauantaita!

This Saturday we spent time on our summer cottage, now it would be time to start cleaning at home. But I think I'll choose the couch and some magazines. Those boring things I can do tomorrow.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdin tarttumaan kameraan juuri, kun aurinko hetkeksi kurkisti pilvien takaa:-)

   Poista
 2. Ihana kevään tuntu näissä kuvissa! Meillä podettiin vesirokko jouluna. Ikävä tauti mutta onneksi vain kerran. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sanos muuta, ja jotenkin mieltä rauhoittavaa hoivata pienokaisia samalla, kun tietää, että itse ei voi enää saada tartuntaa.

   Poista
 3. Kivat kuvat! Varsinkin eka :)

  Ei kannata ottaa bloggailusta stressiä. Muuten unohtuu se itse aihe, minkä takia jokainen on varmasti bloggailun aloittanut.

  Pikaista paranamista potilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ylin on munkin lemppari:-)
   Niin, on se kumma, miten jostain kivastakin asiasta voi stressaamalla saada osan mielekkyydestä katoamaan...

   Poista