Vauvalle vaatteita kirpputorilta

Tapoihini kuului syksystä aina vauvan syntymään asti poiketa ainakin kerran viikossa läheisellä Vekarakirppiksellä katsastamassa vauvalle vaatteita. Pienimpien pöksyjen ja bodyjen käyttöaika on yleensä kovn lyhyt, joten mahdollisuudet löytää vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia vauvanvaatteita ovat varsin hyvät samalla kun juuri kaikkien noiden lyhyen käyttövälin vaatteiden hankkiminen uutena tuntui turhalta ja kalliiltakin. Tällä hetkellä käytössä olevat vaatteet ovat meillä kokoa 56 ja 62 (50-kokoiset vaatteet olen ohittanut suosiolla, mikä osoittautuikin ihan järkeväksi, koska 56-koon vaatteet ovat olleet meidän vauvalle alusta asti juuri passeleita). Vauvan vaatekaapista löytyykin nyt sopivassa suhteessa niin kirppikseltä hankittuja, tyttöjen vanhoja (varsinkin esikoiselle etukäteen hankitut vauvanvaatteet ovat väriltään melko neutraaleja, sillä silloin emme tienneet kumpi oli tulossa) kuin myös niitä uusiakin vaatekappaleita. Mitään tiettyjä merkkejä en kirppiskäynneillä metsästänyt, vaan vaatteita tuli hankittua melko lailla fiilispohjalta, usein sen mukaan, mikä väri tai kuosi silmää sattui miellyttämään. Eniten tuli juurikin hankittua noita pienimpiä kokoja, mutta laatikossa pojan kasvua odottaa myös läjä isompikokoisia kirppishankintoja.

Jännä huomata, että usein ne kaikista kivoimmat kirppislöydöt (näissä kuvissa lemppareitani mustavalkoraidalliset ja vaalean turkoosit housut, autohuivi ja nuo päheät punaiset pökät) saavat ainakin tämän shoppailijan paljon tyytyväisemmäksi kuin mikään uutena ostettu ihanuus.







2 kommenttia

  1. Ihania vaatteita oot löytänyt! Itse pyörähdin maanantaina kirppiksellä, jos olis vaikka itselle äitiysvaatteita löytynyt. Ei ollut mutta vauvalle lähti mukaan ensimmäiset vaatteet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen, miten yllättävän ihania juttuja löytyi, pitäisikin aloittaa kirppiksellä käynnit taas kuukauden tauon jälkeen uudestaan:-)

      Poista