#15: Arkivaatteita ja farkkuvinkki

Blogiin päivittyy enimmäkseen viikonloppu- ja erikoisasuja yksinkertaisesti siitä syystä, että arkisin nyhjötän kotitoimistossani rikkinäisissä legginseissä torkkupeitto harteilla ja poistun ihmisten ilmoille lähinnä päiväkotiin tai kauppaan. "Toimistoasujani" en ajatellut julkisesti esitellä, mutta tässä asussa liikuin eilen kodin ja päiväkodin sekä kodin ja kaupan väliä.



Maanantain kutsuilla minä ja eräs ystäväni saimme kehuja (sekä myös kehuimme itse) farkuistamme, jotka osoittautuivat lähemmällä tarkastelulla olevan kummallakin Gina Tricotin Lisat. Hehkutus jatkukoon nyt täällä, mutta nämä ovat ihan täydelliset perusfarkut. Edulliset, tosi pillit, stretchiä löytyy ja vyötärö on sopivan korkea, lisäksi mulle ainakin löytyi tosi hyvin istuva koko. Hyvin legginsmäiset, olematta kuitenkaan sellaiset. Omistan itse Lisoja kahdet, maanantaiset mustat ja nämä siniset. Toisin sanoen tosi mukavat arkifarkut.


 Farkut Gina Tricot, neule Marimekko (äidin vanha), huivi itse tehty, nahkatakki Vero Moda, tennarit Converse ja laukku Boden.


Nyt tämä tyttöpoppoo lähtee syyshommiin mökille, mukavaa torstaita teille!

2 kommenttia