Hattaratakki


Taas olisi esittelyssä uusi tulokas neulekokoelmaan. Nämä neuleideat- ja tarpeet syntyvät päässäni aika nopeaan tahtiin. Yhtenä päivänä mieleen putkahtaa, millaisen neuleen sitä seuraavaksi tekisi, sitten etsin sopivan mallin ja ohjeen (useimmiten instasta) ja sitten toisena päivänä suunnataankin jo lankakaupoille. Tällä kertaa loppuvuodesta saamani villatakkivisio johti tällaiseen lopputulokseen.

Chunkyvinterjakken ohje löytyy täältä ja langat Snurresta. Tämä olisi ollut todella nopeatekoinen, ellei elämä olisi tullut väliin ja heitellyt eteen kaikenlaisia hidasteita. Mutta nyt takki on valmis juuri parahiksi ennen vuoden ensimmäisiä pakkaspäiviä.

Ja napit löytyivät muuten ompelulaatikosta. Veikkaan, että nämä on äitini joskus irrottanut jostakin toisesta vaatekappaleesta vastaisuuden varalle. Sen verran on helmiäispinnassa nimittäin naarmua, että käytössä ovat varmasti olleet ennenkin. Tykkään tästä yksityiskohdasta <3

neuletakki omatekemä (2020) // hame H&M (2016) // t-paita Minimum (2018) // lenkkarit Karhu (2019) // sukkikset Swedish Stockings (2018)

Lähetä kommentti