Elokuun juttuja


Vaikka elokuu onkin vielä ihan täysivaltainen kesäkuukausi, niin kesäloman loppuminen saa mielen kääntymään jo syksyä kohti. Toisaalta sitä nauttii edelleen kesästä, juuri nyt ihanan värikkäänä kukkivasta puutarhasta ja lämpimistä elokuun päivistä, mutta sitten toisaalta sitä valmistautuu jo tulevaan. Juuri tästä kertoo jotain se, että  innostuin jälleen kevät- ja kesätauon jälkeen neulomaan. Projekti putkahti mieleen jo jokunen viikko sitten, mutta päätin sinnitellä syksympään ennen sen aloittamista. Näin pitkälle pääsin. Enää syysneuleen neulominen ei tuntunut liian aikaiselta.

Tästä kuusta alkaen seuraavina kuukausina arkea piristää myös pieni hemmottelu, sillä päätin tilata itselleni JolieBoxin. Ajatus joka kuukauden alussa saapuvasta luonnonkosmetiikkaylläristä kiehtoi sen verran, että päätin kokeilla boksin tilausta, ja ensimmäinen toimitus sattuikin sopivasti ensimmäiselle arkiviikolle. Elokuun tuotteiden avulla olisi tarkoitus palata ruotuun myös ihonhoidossa huolettoman kesän jälkeen.

Mutta onhan tämä elokuu aika kivaa aikaa. Kesä hellii vielä (ainakin tänään), mutta jokasyksyinen uuden alun fiilis hiipii mieleen. Mikäs siinä on neuloessa syysvillapaitaa aurinkotuolissa ja suunnitellessa kivoja juttuja tulevaksi vuodeksi.


Lähetä kommentti