Vuodenvaihteen alelöydöt


Mukavaa perjantaita kaikille! Täällä fiilistellään alkavaa viikonloppua, siistiä kotia, tämän vuoden ensimmäisiä tulppaaneja, tuossa koneen vieressä jököttävää irtokarkkikippoa ja tätä omaa pientä blogihetkeä, kun viimeistelen tämän postauksen ja jaan sen teille.

Vuodenvaihteen alennusmyynneistä pari pakettia löysi tiensä myös meidän osoitteeseen. Mangosta innostuin tilailemaan alusvaatteita ja pari yökkäriä, joista erityisesti ilahdutti tämä kuvissa näkyvä musta pitsisomisteinen yöpaita. Hyvä että ilahdutti, klikkasin niitä nimittäin ostoskoriini vahingossa kaksi, ja 10 euron yökoltun palauttaminen postitse omakustanteisesti tuskin olisi toteutunut koskaan. Mangon verkkokaupasta tilatut tuotteethan saa yleisesti ottaen palauttaa veloituksetta Suomen myymälöihin, JOS kyseistä mallistoa on siellä myynnissä ja luullakseni tuota Intimates-linjaa ei ole (korjatkaa enemmän tietävät tätä olettamusta ihmeessä, jos olen väärässä).

Zalandon alesta löytyi valkoinen viskoosinen t-paita syyslomalla Roomaan unohtuneen tilalle sekä Selected Femmen harmaameleerattu poolokauluksinen villaneule, vähän ohkaisempi vaihtoehto kaikkien muhkeampien neuleitteni rinnalle.

4 kommenttia

 1. Kauniita! Voi että kun oikein pitäisi lähteä alennusmyynneille.. Tai edes verkkokaupoille! Mutta en meinaa malttaa kun sitten kun on aikaa niin tekee mieli tulla blogikierrokselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen todella huono lähtemään alennusmyynteihin kauppoihin, mutta verkkokaupoilla se onnistuu vähän liiankin hyvin:-D

   Poista
 2. Hei tuossahan on jo trendikäs asu valmiina, harmaan pooloneuleen päälle tuo musta slipdress!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! En tosin ole varma onko tuo slipdress-muoti mun juttu, mutta toisaalta nythän sitä voi kotosalla helposti kokeilla kun tarvittavat vaatekappaleet on koossa:-)

   Poista