Kuvia makuuhuoneesta


Nykyään sitä tulee kuvattua blogiin ennen kaikkea yksityiskohtia, tiettyjä kodin nurkkia (usein vieläpä niitä samoja), ei niinkään sitä yleisilmettä. Nämä makkarin kuvat ovat kuitenkin poikkeus, ja otinkin ne tammikuussa eri tarkoitusta varten. Ne antavat hyvän kokonaiskuvan makuuhuoneesta, joten päätin julkaista ne täällä bloginkin puolella kun niihin valokuvia järjestellessäni törmäsin.

Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut suurempia muutoksia sen jälkeen, kun kuopuksen sänky koottiin valmiiksi paikalleen vuosi sitten joululomalla. Yöpöydät tosin vaihtuivat lokakuussa. Seuraavaksi pohdinnassa on saada jotain kehiteltyä tuohon piirongin päälle seinälle. Myös päätyseinän maalaminen tai tapetoiminen käy aina välillä mielessä. Sitten taas toisaalta tykkään ihan hirveästi huoneen seesteisestä ja raikkaasta tunnelmasta juuri näin, joten ehkä siksikin ne suuremmat muutokset ovat jääneet toistaiseksi tekemättä. Lisäksi on myös hyvin mahdollista, että kun kuopus vielä vähän kasvaa, niin kaikki lapset muuttavat tähän yläkerran isompaan huoneeseen ja me vanhemmat siirrymme nykyiseen lastenhuoneeseen. Jos muutoksia siis lähtee tekemään, niin sekin seikka kannattaa jo ottaa huomioon.

Täällä vietetäänkin seuraavat pari päivää perhe-elämää pienemmällä kokoonpanolla, sillä tytöt lähtivät serkkujensa kanssa mummilaan yökylään peräti kahdeksi yöksi. Saa nähdä, miten tuo pienin reagoi, kun viihdyttäjinä toimivatkin kahden vuorokauden ajan pelkät vanhemmat ja siskoja ei näy missään. 


Lähetä kommentti