Tylliä lankalauantaina

Mahtavan aurinkoinen pääsiäinen on nyt takanapäin ja olo on jopa vähän haikea näin arjen taas alettua. Loman ohjelmaan kuului mm. kahdet juhlat, joista toiset olivat 88-vuotiskahvit. Todellakin siis aihetta pukea ensimmäistä kertaa päälle mintunvihreä tyllihame, joka vilahtikin jo täällä. Hame on Blushfashionin valikoimista ja täytyy kyllä myöntää, että kyseisestä putiikista meinasi tilaushetkellä lähteä mukaan paljon muutakin. Ihania höyhenenkeveitä hepeneitä.

Tylliin tässä perheessä ovatkin aiemmin pukeutuneet vain tyttäret, joiden käytön jäljiltä kummallakin kiertäneen mekon helmat ovat muisto vain (nuorimmainen mm. huvitti itseään eräissäkin sukujuhlissa repimällä tylliä systemaattisesti riekaleiksi). En usko, että äidillä on tässä hameessa koskaan niin tylsää, että sitä pitäisi ruveta ainakaan repimään, mutta muuten kyllä ennustan sille kovaa käyttöä alkavana kesänä!






Tyllihame Blushfashion / neule Only / kengät Tamaris / laukku Boden / sormus Kooky Gems / nahkatakki New Look / huivi H&M

6 kommenttia

  1. Upea tylli. Minä näitä tyllihameita ihailin useammassakin blogissa ja nyt ovat mun kaunokaiseni postissa matkalla kotiin. (Tilasin varmuuden vuoksi sekä mintun värisen että vaaleanpunaisen :) Tosi kiva asu muutenkin sulla.

    VastaaPoista
  2. Ihan huippuhyvä asu! Tuo hame on niin ihana. Ja jotenkin sellaisen kohtuullisen runsas, jota voisin itsellenikin harkita. :D Sopii kyllä tosi hienosti sulle!! Kaunis. Tuolla hamekauppiaalla oli muitakin aivan ihastuttavia vaatteita myynnissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Essi!:-) Eikö olekin aika houkuttelevat valikoimat tuolla putiikissa, just sellaisia ilmavia, sopivan vähäeleisiä vaatteita varsinkin kesään. Nuo maksimittaisetkin tyllihameet on niiiin herkkuja!

      Poista