Odottelua

Kevät (aina välillä) etenee, mutta täällä edelleen odotellaan kovasti kirjettä, joka kertoisi muuton olevan enää viiden viikon päässä. Anssi on aivan varma, että meidän uusi koti valmistuu ihan viime tingassa, eli muutto on vasta kesäkuun lopussa. Silti odotan joka päivä, että kirje tulisi.



Jotenkin tällä viikolla tähän odotteluun on tullut sellainen aavistuksen innokkaampi sävy. Johtuneeko se sitten siitä, että isommat projektit, kuten vintin tyhjennys, huonekalujen myynti ja kirpputori ovat käynnistyneet tai lähenemässä, vai sitten siitä, että uuden kotitalon pihalta on jo siirretty työmaakopit pois ja pihatyöt ilmeisesti aloitettu (meille on sanottu, että muutto on mahdollista, kun piha on valmis). En tiedä, mutta muuttoa ajatellessani mukana on nyt sellainen lapsellinen ilon tunne ja vatsanpohjassa kipristelee: "kohta se tapahtuu".


Keskellä meidän parveke ja olohuoneen ikkunat

Hei sitten piti vielä sanomani KIITOS kaikista teidän kommenteistanne ja tykkäämisistänne niin täällä blogissa kuin facebookinkin puolella. Ne lämmittävät mieltä!

2 kommenttia

  1. Jee, aika kuluu äkkiä, ei kestä enää kauaa :)t. Marja ja Hannu

    VastaaPoista