Toisenlainen kirppispäivä


Meidän perhe teki tänään ekskursion Herttoniemen pihakirppistapahtumaan. Ilma oli mitä parhain ja tytötkin tyytyväisiä, kunhan tarpeeksi usein vierailtiin myös alueen leikkipuistoissa. Kahviloitakin löytyi vanhemmille aina kun kahvihammasta rupesi vähänkin kolottamaan.



Täytyy kyllä sanoa, että on ihan mahtava idea tuollainen tapahtuma! Ja myyjienkään ei tarvinnut kovin pitkää matkaa tavaroitaan kanniskella, kun kirpputoripöytä oli omalla pihalla. Me pääsimme paikalle vasta iltapäivällä, jolloin väenpaljous rupesi jo hälvenemään, mutta tyytyväisten myyjien kommenteista voisi päätellä, että varsinkin aamupäivä oli ollut oikea jymymenestys.



Mäkin nyt sitten kokeilin siipiäni kirppisshoppailijana ja ostin tytöille pari juttua. Pinkit farkut (kolme euroa) Helmille siitä huolimatta, että Helmi kommentoi niitä: "En minä halua farkkuja". Armille leijonalelu ja kissabodi, yhteensä yhden euron. Muutenkin matkan varrella nautitut makupalat; mokkapala, vohveli sekä kahvikupilliset, maksoivat yhteensä enemmän, kuin muut ostokseni.


Lähetä kommentti