Löytöjä vintiltä

Ja vinttiteema jatkuu...


Varsinkin lasten kannalta ullakolta löytyi aikamoiset apajat. Helmi ja Armi leikkivät koko eilisen illan mun vanhoilla puuleluilla (hyvä, että ne löytyivät nyt, kun sellaiset vielä edes vähän kiinnostavat). Pikkulegot ja barbiet saavat odottaa vielä muutaman vuoden (vaikka äiti niillä mielellään jo leikkisi).



Ehkä eniten iloitsin näistä isoista jutuista, jotka tilan niin mahdollistaessa tulevat kaikki käyttöön ennemmin tai myöhemmin. Jopa Brion retrot nukenrattaatkin, vaikka ne Anssin mukaan ovat "kuin suoraan jostain kauhuelokuvasta".


11 kommenttia

  1. Aivan ihanat noi nukenrattaat!

    VastaaPoista
  2. Noista tuoleista tulee niin lapsuus mieleen :) Ja ihanat rattaat myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi taitavat olla aika monelle meidänikäiselle tuttuja tavaroita:-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Joo, oon ihan tyytyväinen positiivisten löytöjen saldoon, vaikka olihan siellä vastapainoksi melkoinen määrä sitä roinaakin...

      Poista
  4. Wau! Olispa meilläkin tuollainen vintti, josta löytyisi noin mukavia aarteita. Vaikka on meillä siskon vanhat 70-luvun nukenvaunut, ruskeaa vakosamettia. Niistä pidän kynsin ja hampain kiinni, vaikka mies haluaisi päästä niistä eroon. Vanhoissa leluissa on nostalgiaa eikä kaiken tarvitse olla uutta, modernia ja muovia :)
    t. Kira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja vanhat lelut on paljon kestävämpiäkin! Heh, meidän kummankin miehillä on selkeästi jotain ihania vanhoja nukenvaunuja vastaan:-D

      Poista
  5. Mä muistan hämärästi nuo vaunut!! :)


    Jenni :)

    VastaaPoista