Syyrenin alla


Ihan käsittämätöntä, että kesäkuu on vasta alkamaisillaan ja tämä ihana kesä on jatkunut jo viikkoja! Olen tällä hetkellä hullaantunut näiden helteiden lisäksi myös toinen toistaan upeammin kukkiviin puihin ja pensaisiin (kuten varmaan jo olettekin huomanneet). Suuntasimme lauantaina vaihteeksi viettämään päivää miehen perheen mökille. Kyseisellä palstalla syreeneitä riittää, ja portin pielestä löytyi tämä täydellinen spotti päivän asun ikuistamiselle.

Tällä kertaa simppeli mökkiasu koostui valkoisesta topista ja mustasta alaosasta - varmaan muuten se eniten suosimani väriyhdistelmä kesät talvet. Viime viikkoina valkoinen yläsoa on yhdistynyt nimittäin tämän hameen lisäksi mustaan midihameeseen, mustiin shortseihin, mustaan maksihameeseen, mustiin culotteshousuihin ja mustiin trikoohousuihin. Tulipa siinä monta mustaa alaosaa! Onneksi kesäasun kaipaamaa väriä saa lisättyä koruilla ja kengillä. Nämä turkoosit sandaalit löytyivät viime kesänä Italiasta.

 toppi Gina Tricot // hame Nosh // sandaalit Italiasta markkinoilta // kassi äidin vanha // hattu a+more // käsikoru ystävän tuoma tuliainen

4 kommenttia

  1. Kiva asu, nuo sandaalit ovat ihanat :) valkoinen toppi on kiva kesällä kun sitä voi yhdistellä melkein mihin vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, valkoinen toppi on kätevä:-) Ja kiitos, arvoin pitkään markkinakojulla sandaalien väriä, onneksi otin nuo turkoosit<3

      Poista
  2. Kaunis ja kesäinen kokonaisuus, toimii kyllä hienosti muuallakin kuin vain syreenien keskellä. Vaikka harvassa on noin kuvaukselliset paikat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Taitaa tosiaan olla blogin kaikkien aikojen kaunein asukuvatausta:-)

      Poista