Vihdoinkin mökillä


Tänään koitti se jo kovasti odotettu päivä ja pääsimme viimeinkin mökille ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Siellä se palsta odotti pienten kevään merkkien kera, mökissä haisi valkosipuli (unohdin yhden syksyllä keittiön tasolle, mutta ehkä hyväkin niin, sillä hiiret olivat rellestäneet ainoastaan astiakaapin alahyllyllä) ja suojaisalla pihalla oli suorastaan kuuma.

Tytöt uppoutuivat leikkeihinsä ja kuopus autteli "työmiehenä" niin äitiä kuin isääkin. Sain haravoitua ja leikattua kaikki pystyyn kuivuneet perennat. Lisäksi edellisessä mökkipostauksessa mainitsemani kasvihuonehaave eteni aimo harppauksella, kun saimme mökkiremonttia tekevältä naapurilta vanhoja ikkunoita. Tekeillä on siis pieni minikasvihuone, johon passelisti mahtuu pari tomaattia ja chiliä.

Iloa tuotti myös huomata, että salkoruusut näyttävät selvinneen talvesta, havujen alla pilkotti jo nimittäin vihreää. Ja enpä muuten tiedä, missä kahvi maistuisi yhtä hyvältä kuin oman mökin terassilla kevätauringossa. Kyllä tätä olikin jo odotettu!

Lähetä kommentti