Mikä ihana matka!


Meidän perhe vietti juuri neljä ihanaa vuorokautta Kööpenhaminassa. Kotiin saavuttiin tänään iltapäivällä ja nyt olo on kliseisesti väsynyt mutta onnellinen ja ennen kaikkea haikea. Haluan lähteä takaisin. Nyt. Heti.

Jos ei oteta lukuun pyrähdyksia Tukholmaan, niin tämä oli ensimmäinen kaupunkilomamme lasten kanssa. Etukäteen siis hieman jännitti, mutta kaikki sujuikin todella hyvin. Nälkä- ja väsykiukuilta ei tietenkään kokonaan vältytty (niihin sortuivat vanhemmatkin) ja rattaista lähes jatkuvasti pois kiipeävä taapero aiheutti omat haasteensa. Mutta muuten. Ihan täydellinen loma. 7-vuotiaan mukaan paras loma ikinä.

Iso kiitos matkan onnistumisesta kuuluu tilavalle Airbnb-kämpällemme tunnelmallisine puutarhoineen, joka mahdollisti helpon ruokahuollon ja tarjosi levähdyshetkiä toiminnan lomassa. Lähdimme matkaan myös melko vähin suunnitelmin. Etukäteen käyntikohteiksi oli valittu ainoastaan eläintarha ja tivoli, kaikki muu tekeminen keksittiin varsin vaivattomasti lennossa kulloisenkin fiiliksen mukaan. Ja voiko reissu mitenkään mennä pieleen, jos kohteena on Kööpenhamina, joka tämän matkan jälkeen vain entiestään vakiinnutti paikkaansa suosikkikaupunkinani.

Ohessa muutamia kuvia matkalta, mutta kirjoittelen aiheesta varmasti vielä lisää. Sen verran ahkerassa käytössä nimittäin oli kamerani.


4 kommenttia

 1. Voisitko suositella tuon asunnon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä linkki: https://www.airbnb.fi/rooms/6936817
   Oli kyllä ihana kämppä!

   Poista
 2. Kiitos vaimo! Se oli hyvä ja onnistunut harjoitteluloma kolmen lapsen kanssa!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Kiva tietää, että pakka pysyy kasassa suurkaupungissakin:-D Kiitos sulle<3

   Poista