Juhannus siirtolapuutarhassa


Juhannus mökillä sittenkin. Vaikka meidän mökki onkin nyt sisältä jo ihan valmis, ovat pihattyöt vielä kesken, ja aluksi meinattiin, ettei vielä juhannusta mökillä siksi vietettäisikään. Työmaalla hengailu kun on vähän riskialtista tuon tuohukkaan taaperon kanssa. Mutta sitten päästiin valmiiseen mökkiin, joka oli niin ihanaihana, ettei sieltä olisi voinut keskikesän juhlaa pois olla. Lisäksi ilmat olivat tällä kertaa meidän puolella ja tihkusateinen aattoilta kuluikin mukavasti juuri sisätiloissa. Herkuttelun lisäksi saatiin jo vähän tavaroitakin paikoilleen, mutta yöksi ei vielä voitu jäädä, sillä patjat ja pimennnysverhot odottavat vielä kaupassa. Ennen kotiinlähtöä käytiin kuitenkin katsastamassa kokko ja mies pulahti mereen iltauinnille.

Ja se mökki. Enpä oikein usko vieläkään, että kyse on samasta rakkaasta röttelöstä kun noita sisätiloja nyt ihastelee. Sormet syyhyävät jo päästä kunnolla sisustamaan, mutta ajattelin (yrittää) ottaa rauhallisesti ja kuulostella, mihin suuntaan mökki tuosta muotoutuu.

6 kommenttia

 1. Parasta valkoisessa lattiassa ja katossa ja seinissä myös, on että ihmiset erottuu paremmin!!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ja mitä enemmän puutarhassa puuhailee, niin sitä ruskettuneemmaksi tulee ja se korostuu kauniisti valkoista vasten:-P

   Poista
 2. Niin ihana! Siirtolapuutarhoissa ja niiden pienissä mökeissä on kyllä aivan uniikki tunnelmansa! Onnea uudistuneelle "mökille"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Täällä jo malttamattomasti odotellaan, että päästään puutarhalle ja mökille yöksikin:-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Elina:-) Ollaan kyllä ihan hirmu tyytyväisiä remontin lopputulokseen!

   Poista