Lastenhuoneen hempeämpi ilme


Blogiani jo pidempään lueskelleet muistanevat, että tyttöjen huoneessa ovat jo tovin vallinneet perusvärit (edellistä ilmettä mm. täällä ja täällä). Nyt kun kotimme värimaailma tuntuu muuttuneen entistä pastellisempaan suuntaan, niin myös lastenhuoneen värien päivittäminen tuntui aiheelliselta. Uusi matto saapui pitkän odotuksen jälkeen välipäivinä ja samalla innostuin väsäämään tytöillekin oman taulu- ja printtikollaasin. Lisäksi tyttöjen Lego Friends -kokoelma paisui joulun johdosta jo sellaisiin mittakaavoihin, että koko Expeditin päällinen piti raivata säilytystilaksi ostoskeskuksille, hotelleille ja kuumailmapalloille. Vielä etsinnässä olisi jokin vaalea verho, mutta muuten tämä huone on valmis ainakin siihen asti, kun pikkuveikka vähän kasvaa.

4 kommenttia

 1. Kaunista ja selkeää. Meillä on tyttärellä erittäin (lue:liian!) vaaleanpunainen huone, mutta se on hänen makunsa mukainen ja siksi hänelle mieluinen. Meidänkin legojen määrä tuplaantui synttäreiden ja joulun vuoksi joten uutta säilytystilaa on mietitty...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Meillä tytöt antavat mun sisustaa, mutta sanovat kyllä sitten suoraan, jos eivät tykkää. Uudistuneeseen huoneeseen ihastuivat kovasti:-) Varsinkin tuo matto oli suosikki, vaikka ei kummankaan lempiväriä (keltainen ja pinkki) olekaan.

   Poista
 2. Todella kauniisti sisustettu. Ihana, kun nuo kirjatkin on laitettu värijärjestykseen. Pieni yksityiskohta mutta toimii ainakin minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika! Heh, kirjat värijärjestyksessä taitaa olla jo tavaramerkkini:-) Tosin tuolla tyttöjen huoneessa niiden pitäminen tuossa järjestyksessä on vähän haastavampaa. Kirjoja nimittäin luetaan niin paljon ja usein, että hyllyä saa olla joka päivä järkkäämässä.

   Poista