Täällä ollaan

Tulin näiden summanmutikassa kotoa räpsittyjen kuvien kera hihkaisemaan, että täällä ollaan. Jos heinäkuussa blogissa oli hiljaista loman vuoksi, niin nyt elokuussa syy on ollut täysin päinvastainen. Syyskausi on alkanut mielenkiintoisten, mutta aikaa vievien työprojektien parissa ja töitä on paiskittu iltaisinkin. Mutta niinhän se on, että freelancerin arkeen kuuluu niin näitä kiireisiä, kuin sitten niitä hiljaisempiakin kausia, ja blogille (ja muille harrastuksille) riittää varmasti enemmän aikaa taas jossain vaiheessa. Näillä näkymin tämä meno jatkuu vielä tämän viikon loppuun, mutta koskaanhan ei voi tietää, mitä uutta ensi viikko tai jo seuraava päivä tuo tullessaan työrintamalle.







4 kommenttia

  1. Ihana tuo lastenhuone! Saanko kysyä, että mistä oot löytänyt nuo värikkäät aakkos- ja numerotaulut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helkku:-) Nuo printit on ostettu Etsystä, tästä kaupasta: https://www.etsy.com/shop/evesand

      Poista
  2. Hei! Onnea raskaudesta! Ihana uutinen. Kommentoin nyt ihan väärään postaukseen mutta inspiroiduin kovasti tuosta kukkaruukkukasvi yhdistelmästä ja huomaan palaavani tuohon kuvaan uudestaan ja uudestaan. Pakko saada kotiin juuri tuon värinen kasvi ja tuollainen ruukku. Wau! T: pitkäaikainen blogin lukija katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katri :-) Kyseinen kasvi ruukkuineen vaihtoi tänään juuri paikkaa olohuoneeseen. Tuo kasvin raikkaan vihreä väri miellyttää kyllä omaakin silmääni kovasti.

      Poista