#37: Vaaleanpunainen hattara

Viikonloppuna siis valmistui oma Skappel-neuleeni, samalla myös ensimmäinen itselleni tekemä neule. Tehty Kalastajan vaimon kääntämän ohjeen mukaan (löytyy täältä), paitsi että puikot vaihtuivat pienempiin. 5 ja puolen puikoilla ja omalla pienellä neulekäsialallani lopputulos on siis huomattavasti alkuperäistä Skappelia naftimpi ja tiiviimpi, kuten oli tarkoituskin. Helppo ohje, jota vieläpä voi tosi helposti muunnella!

Lankoina käytin Lankamaailmasta shoppailtuja Mark&Kittensin M&K Mohairia ja HjerteGarnin Alpaca Silkiä. Langat eivät ole ihan samansävyiset, kuten täältä saattaa nähdä. Minusta kiva lisä muuten yksiväriseen neuleeseen. Joka muuten on kaiken lisäksi tosi lämmin.





Neule omatekemä, hame H&M, kengät Clou ja korvakorut Six.

12 kommenttia

  1. Hei tosi kaunis! Ihana väri! :)
    Arvaisikohan itsekin kokeilla..? En ole suurien neuletöiden tekijä, mutta ohje on simppeli ja houkuttaa jopa minut kokeilemaan! ;)
    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Voin kyllä lämpimästi suositella, oli helppo ja melko nopeakin tehdä:-) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihana neule tosiaan, aivan superherkullisen värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon itsekin tosi tyytyväinen tuohon väriin, vähän lisää hempeyttä asuihin:-)

      Poista
  3. Ihana, ihana, ihana! Tämä postaus ei kyllä yhtään helpota mun himoa neuloa itselleni mohairpaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari! Haha, täällä sormet syyhyä ryhtyä neulomaan uutta neuletta;-)

      Poista
  4. Onpa ihana neule! Ajattelin neuloa syksyksi jotakin tämän kaltaista.Vartalonmalliini sopisi kuitenkin hieman helmasta pidennetty versio, eli muutama kerros tuohon lisää. Kiitos, kun jaoit tämän ohjeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina:-) Siitä vaan neulomaan. Itsekin haaveilen tekeväni samalla ohjeella seuraavaksi hieman löysemmän neuleen.

      Poista
  5. Neulon nyt myös tätä seiskaveikasta yksinkertaisena vitosen pyöröpuikoilla. Teen pitemmän neuleen kevääksi leggingsien seuraksi ja toisen lyhyemmän juurikin hameiden kanssa käytettäväksi. Kaunis on neuleesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-) Voi vitsit, tuollainen pidempi neula olisikin aika kiva, ehkä pitää minunkin ottaa jossain vaiheessa puikoille toinenkin pusero!

      Poista