Etsystä shoppailtua

Tunteekohan teistä jo moni Etsyn? Itse löysin sinne oikeastaan vasta nyt muuton jälkeen. Kyseessä on tavallaan virtuaalinen "tori", missä voi myydä omatekemiään tuotteita oman "puotinsa" kautta. Tai siis tämän käsityksen mä olen saanut. Toisaalta tuo sivusto on niin laaja, että kuvaukseni saattaa käsittää vain osan sen toiminnasta.

Julisteet vielä valmistajan pakkauksessa. Niitä tekee ja myy Etsyssä Spoiled Royal Studio

Tarjontakin on mielettömän laaja. Mä olen toistaiseksi pysytellyt julisteissa. Niitä on tarjolla ihan hirmuisesti. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Lastenhuoneeseen hankkimistani aakkos- ja numerojulisteista jo aikaisemmin lyhyesti mainitsinkin. Ja tuon yhden onnistuneen hankinnan jälkeen uskaltauduin tilaamaan lisääkin. Ja hinnatkaan eivät ole päätä huimanneet.

Tänään saapuivat olohuoneen lintujulisteet Yhdysvalloista viikon toimitusajalla. Nopeaa ja hyvää palvelua jo toisesta kokeilemastani puodista siis! Linnut ovat ihan mahtavat. Värit kuin meille tehty ja kuvien taustakuviot ihana yksityiskohta. Tietenkin noiden jenkkijulisteiden koko ei ihan vastaa meiltä Suomesta saatavia standardikehyksiä, mutta enköhän jotain keksi, että linnut pääsevät olohuoneen seinälle.Yllätyskaupanpäällisiksi sain myös yhden korttikokoisen lintuprintin, joka pääsi heti kehyksiin ja kaunistamaan String-hyllyä.

4 kommenttia

 1. Etsy on ihana! Usein ihastelen siellä :) Kerran ihan tilasinkin yhden julisteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on vaikka mitä ihanaa! Ja lisää varmasti löytyisi, jos olisi aikaa seikkailla siellä enemmänkin:-)

   Poista
 2. Joo hei, mä rakastan etsyä! Ja sieltä tosiaan löytyy vaikka mitä! :) Itse löysin etsyn n. 2v. sitten ja oon tilannut sielt neidille vaattetta sekä pääkoristeen häihin :) -Marla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, mä en ole tuota vaatetarjontaa vielä vilkaissutkaan:-) Mutta totta, siellä on kaikkea ja ihanaa!

   Poista