Vauvan syysgarderobia

Syyskuu. Ja lapset pohtivat jo, mitä haluavat joululahjaksi. No joo, asioiden edelle menin kesällä itsekin, kun suurin osa vauvan syysvaatteista oli hankittu jo heinäkuun puolivälissä. Ennen kuopusta onnistuin lähes vuoden verran pidättäytymään lastenvaatehankinnoista niin hyvin, että tytöille tuli hankittua vain se välttämättömin (ja joskus ei sitäkään, kysykää vaikka esikoiselta, joka kärsi melkein puoli vuotta liian pienessä sadetakissa) muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Noh. Odotusaikana homma riistäytyi taas käsistä (luonnollisesti), ja nyt taitaa olla paikallaan vähän taas hillitä itseään ja kiristää kukkaron nyörejä tiukemmalle. Tässä siis kuitenkin puolivuotiaan vesselin uusia vaatteita, joita kesällä tuli hankittua niin Ruotsista (no sieltä Åhlénsilta) kuin koto-Suomesta lähimmästä Lindexistäkin. Oma suosikkini, pehmoinen karhukolitsi on Zarasta. Kaikki ovat kokoa 74 ja hämärästi muistelisin, että tuo 74 on sellainen koko, mikä menee käytössä melko pitkään, ellei poitsu sitten radikaalisti poikkea isosiskoistaan.







2 kommenttia

  1. Kyllä nykyään on niin söpöjä vauvanvaatteita! Ihan epistä! :) Esikoisen aikaan oli vaan sitä perus vaaleensinistä potkuhousuu. Kuopuksen aikana tulikin uusretroilu, tuokin napero tuli puettua ruskeeseen ja oranssiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tuntuu, että kehitystä on ehtinyt tapahtua positiivisempaan suuntaan jo tässä keskimmäisen ja kuopuksenkin välissä:-)

      Poista