Syysaatteita ja -vaatteita

Mulle tapahtuu kumma juttu oikeastaan joka kesä. Vaikka kesä onkin lempivuodenaikani, niin jossain vaiheessa rupean odottamaan syksyä. Syksy on jotenkin aina ollut sellainen "uusi alku", paljon selkeämmin kuin uusi vuosi. Yliopistoaikoina syksyn lähestyminen konkretisoitui niin, että rupesin suunnittelemaan tulevan lukuvuoden kursseja ja lukujärjestystä.

Viime vuosina kokopäiväisenä kotiäitinä ei syksyn merkitys ole ollut niin suuri, kuin joskus ennen. Tänä vuonna puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, kun Helmi aloittaa päiväkodin ja mun olisi tarkoitus ruveta taas tekemään vähän töitäkin. Ehkä siksi syysfiilis alkaa ottaa valtaansa jo tässä vaiheessa. Eihän heinäkuukaan ole vielä edes päättynyt!

Syksyä enteilevät myös pikkuhiljaa ilmestyvät syyskuvastot ja -mallistot. Tutkailin eilen Bodenin syysvaatteita ja täytyy myöntää, että tällä äiskällä meinasi lähteä mopo käsistä: "mä ottaisin tän ja ton ja vielä tonkin!" Yritän hillitä innostustani ja tilaushimojani esittelemällä lemppareitani tuosta syksyn mallistosta (kunhan tällä ei olisi juuri se päinvastainen vaikutus...).

Tilasin ensi kertaa Bodenilta Helmille nyt keväällä ja täytyy kyllä sanoa, että vaatteet ovat olleet tosi mieluisia. Värikkäitä, laadukkaita ja toimituskin todella nopeaa.
2 kommenttia